Harnóczi Erzsébet ( Böbe )

Bács-Kiskun megyében, Kunfehértón élek. Három gyermek édesanyja vagyok. Óvónői, tanítói és gyógypedagógusi végzettségem van. A helyi általános iskolában dolgozom. Munkám során tapasztalom, hogy a gyerekek nagy része lelki és/vagy tanulási gondokkal küzd. Szeretném, ha minél több gyermeknek lehetne boldogabb, kiegyensúlyozottabb gyermekkora. Célom, hogy ennek mikéntjére választ kapjanak a tanfolyamokon.

Rohanó világunkban a stressz az egyik nagy “ellenségünk”. Meg kell tanulni, hogyan tudunk védekezni ellene, hogyan láthatjuk pozitívabban környezetünket, hogyan vehetjük észre az apróbb örömöket is. Ebben segítenek az agykontrollos technikák, de sikerrel alkalmazhatóak a gyermekek életében előforduló különféle más problémák és megoldásra váró feladatok esetében is. Gyermekagykontroll-oktatóként ezeket a lehetőségeket, ezt a tudást szeretném átadni a gyermekeknek.

A tanuláskalauz anyagának összeállításakor  minden korosztályra gondoltam, hiszen felnőttként a mai világunkban nagyon fontossá vált az újabb és újabb  ismeretek elsajátítása. Összeválogattam a legújabb és leghatékonyabb tanulási technikákat és trükköket, melyekkel a tanulás szórakoztatóvá válik, a ráfordított idő jelentősen lecsökken.