Kedves Böbe!

A fiam,  Torma Ottót Makón végzett nálad tanfolyamot Szép sikert ért el asztaliteniszben, az agykontrollnak köszönhetően:

http://www.delmagyar.hu/sport/bemutatot_tartott_a_paralimpiai_bajnok_/2355862/

http://www.delmagyar.hu/mako_hirek/pingpong_makon_kis_edzoterem_nagy_lelkesedes_/2366101/

A szakosztályról szól a riport, de  Oti többször látható pingpongozás közben:

http://www.youtube.com/watch?v=Q_WNtKbon_U

Egy több megyére szóló szegedi versenyen a saját korosztályában körversenyen mindenkit megvert. Az ezüstérmes negyedikes fiúval nagyon nagy meccset vívott, már a harmadik szettben is vesztésre állt, itt 8-1-nél már oda sem bírtunk nézni a férjemmel, azt hittük, elveszíti ezt a mérkőzést. Végül összetette a három ujját, ezután 3-2 re verte meg az ellenfelét a szülők és a többi versenyző biztatása közepette. Egy képet csatolva küldök a díjátadóról.

A verseny előtt Ottót még az utazás is megviselte, falfehéren szállt le a buszról. Szerencsére a friss levegő helyrehozta. A megmérettetés előtt keresztbelendítéseket  végzett , a fülcimpáit is megmasszírozta. A  többi versenyző csodálkozva nézte. Utána odament a kitett jutalmakhoz, és közölte, hogy a kupát és az aranyérmet én fogom megszerezni. Verseny közben a hárommujj-technikát alkalmazta, és látszott rajta, hogy fejben is dolgozik. Az anyai megerősítést és biztonságot nagyon várta. Továbbra is kitűnő tanuló, a marimbázás is jól megy neki.

Nagyon köszönjük a tanfolyamon nyújtott lelkiismeretes munkáját, és további sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel: Tormáné Halász Marianna

————————————————————————————–

Kedves Böbe!

Szeptember elején történt, nem sokkal a tanfolyam elvégzése után. Reggel fél 8-kor jutott eszébe Ádámnak, hogy nem tanulta meg a szerb verset (Vajdaságban élünk, Ádám magyar osztályba jár, környezetnyelvként tanulják a szerbet). Én teljesen kétségeestem, de nem mutattam. Ő viszont leült tanulni. Mindössze 15 perce volt az indulásig. Biztos voltam abban, hogy egyest fog kapni, de nem mondtam semmit. Mikor hazaért az iskolából, boldogan újságolta, hogy ötöst kapott a versre. Amikor látta, hogy értetlenül nézek, könnyedén odaszólt: “Összeraktam a három ujjam!”

—————————————————————————————————————-

Kedves Erzsébet!

Én úgy gondolom, hogy mindekinek hálásnak kell lennem és meg kell köszönnöm azt ha a gyerekeimnek életere szóló élményt nyújtanak.  Szóval nagyon köszönöm Önnek a munkáját a tegnapi nap miatt.  A gyerekeim egymás szavába vágva mesélték az élményeket és azt hogy mennyire jól érezték magukat. Azon volt hazafele a kocsiban a vita, hogy ki mit meséljen el. És akkor megnyugodtam, hogy jól döntöttem akkor mikor felvetettem a kérdést hogy szeretnének e eljönni Önhöz. Hála az égnek hogy mind a kért gyerek rendkivűli képességekkel rendelkezik és az osztályában a legjobbak de engem az vezérelt, hogyha lehet könnyebban és okosabban dolgozni akkor miért ne. Ezzel időt sporolnak és akkor több marad játszásra és szabadidőre. Egyébként az elmondásaik alapján nagyon tudom azt sajnálni, hogy ezek a dolgok nem kötelező tananyag az iskolában, mert talán a gyerekeknek akkor a tanulás nem mumus lenne és nem szükséges rossznak találnák.  Száz szónak is egy a vége: szóval nagyon köszönöm és a munkájában nagyon sok sikert kívánok!!!!!!!!!!!!

Zlatics Csilla


Kedves Erzsébet !

Vilmos nagyon jól érezte magát tegnap .  Boldogan mesélte amit ” tanult “. Testvérének , aki 3. osztályos  próbált  mutatni technikákat. Remélem sokáig kitart a lelkesedése. A rajzolás a mindene, így  már nem volt  morcos rám délután,  amikor mentem érte,  hogy miért kell neki  ide most mennie. Most már úgy van , hogy  menne máskor is.

Köszönjük a lehetőséget !


A három ujj technikát tudtam sikeresen használni a tanítási órákon, többnyire 5-ös dolgozatokat írtam. Minden este hallgatom lefekvéskor a nyuszis lemezt.

B. Szabi


Szia!

Már sok sikerem volt Pl.: van egy dvd. Az a címe, hogy Star Wars 1 Csillagok háborúja. Az volt  a baj, hogy a vége folyton nézhetetlen minőségű volt. Egyszer elhatároztam, hogy megnézem. A dvd a végén még mielőtt rossz minőségű lett volna, összetettem a 3 ujjamat és arra koncentráltam, hogy végig hibátlanul meg tudjam nézni. Csodák csodája egyetlen egyszer sem akadt meg és a minősége is jó volt.

Zozo


Régóta szerettem volna fogyni. A pajzsmirigy betegségem miatt nem sikerült eddig. Tanfolyam után gyógyítottam magam, javultak az eredményeim, és már fogytam 10 kilót.

Szilvi


Kislányom sikerei a tanfolyam megismétlése óta rohamosan megnövekedtek. Előtte is használta a tanultakat, de most szinte minden napra jut valamilyen siker. Ezek pedig újabb erőt és hitet adnak neki a folytatáshoz. Köszönöm szépen.

Alexa édesanyja


Én a háromujj-technikát használom legtöbbször: órán, feleléskor, dolgozatíráskor. Javultak a jegyeim is.

Dávid


Nagyon köszönöm a munkád! Csak jót mondhatok! Gyerekeim gyakorolják, emlékeznek a tanultakra, gyógyítják a kis barátaikat a sérüléseknél. Nagyon örülök a bennük zajló sok pozitív változásnak.

Ági


Vérzett az orrom. Azt csináltam, amit a tanfolyamon mondtál és elállt a vérzés!


A tanfolyam óta minden sokkal jobban sikerül.

Köszi


A testvérem nagyon nehezen olvas, főleg ha hangosan kell olvasnia. Amióta használja a háromujj-technikát szinte rá sem lehet ismerni, olyan jól olvas. Amit eddig 5 perc alatt olvasott el, most  3 perc alatt.

J. Szilvia


Ma már gyorsan el tudok aludni este, így nem vagyok olyan fáradt a suliban. Jobban tudok figyelni, jobb jegyeket is kapok azóta. Köszönöm.

Gabi


Képzeld! Leszoktam a körömrágásról. A háromujj-technikát is használom, nekem nagyon bejött. Már nem izgulok, ha szerepelek.

Ági