A tudás megszerzése fontos feladata mindenkinek, gyereknek, felnőttnek egyaránt. Az ismeretünk alapján kapunk osztályzatot, ez a mércéje annak, hogy felvesznek-e egy iskolába továbbtanulni, de a munkahelyszerzésnél, illetve annak megtartásánál is fontos lehet.

A tanulást néhányan könnyűnek érzik, míg mások sok időt szánnak rá, eredményeik mégsem olyan jók.

De van egy jó hírem!! Megfelelő technikák és trükkök segítségével javíthatjuk memóriánkat, gyorsabban tanulhatunk, sőt így még szórakoztatóbbá is válik az egész. Ezeknek következtében kedvünk, hozzáállásunk javul, hiszen könnyebben tanulunk,  több sikert érünk el.

A tanfolyam elvégzése a jó tanulóknak is hasznos, hiszen sok időt és energiát takarítanak meg a technikákkal, melyekkel a magasabb követelmények esetén is könnyen megállják a helyüket.

A tanfolyamon tanultak többségét magam is használtam diákéveim alatt, egyre több sikert értem el, három diplomám van. Azóta is folyamatosan bővítem ismereteimet ezen a téren. Így állítottam össze a legújabb és leghatékonyabb tanulási technikákból   és trükkökből a tanfolyamok tematikáját.   A gyerekektől a felnőttekig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kurzust.

Az egy és két napos programba minden belekerült, ami az adott iskolafokon segítheti a sikeres és gyors tanulást. Fontos, hogy nem csak az derül ki a képzésen, mit érdemes vagy nem érdemes tenni, arra is választ kap: HOGYAN. A megértést, a tanfolyam utáni változást a gyakorlatok garantálják.

1. Tanuláskalauz 5-9. osztályosoknak

Nem csak agykontrollosoknak.

Egy napos tréning, melyen elméleti és gyakorlati útmutatókat kapnak a résztvevők.

Főbb témák: hatékonyabb és gyorsabb olvasás, lényegkiemelés,memorizálás, elmetérkép, verstanulás, tananyag tanulása, évszámok gyors megjegyzése, tanulási trükkök, nyelvtanulás, helyesírás és mértékváltás könnyedén.

Hogyan építsük be mindezt a napi tanulás menetébe?

A tanfolyamra szükségesek:  íróeszközöket (színesek is), 1 db tankönyv (biológia vagy történelem vagy földrajz ), irodalomkönyv,enni-, innivaló, füzetet tőlem kapnak

2. Tanuláskalauz középiskolásoknak, főiskolásoknak, egyetemistáknak, tanulni vágyó felnőtteknek.

Nem csak agykontrollosoknak.

A legújabb és leghatékonyabb trükkök és technikák gyűjteménye.

A gyors, könnyű és hatékony tanulás titkai a gyakorlatban.

Két napos tréning, melyen elméleti és gyakorlati útmutatókat kapnak a résztvevők.

Főbb témák: a tanulás folyamata, olvasási technikák, elmetérkép, tanulási trükkök, memorizálás, koncentrálás, gyorsolvasás, tervezés, nyelvtanulás, vizsgatechnika.

A tanfolyamra szükségesek: 1 db tankönyv vagy tankönyvszerű könyv, íróeszközök (színesek is ), enni-, innivaló