Tanfolyamok

Ismerd meg a tanfolyam típusokat

tanfolyamok

Gyermekagykontroll

Az agykontroll egy elmefejlesztő, stresszkezelő módszer, ami segít abban, hogy gyermeked könnyen kihasználja benne rejlő képességeket, lehetőségeket.

A gyermekek számára kidolgozott két napos tanfolyamon a résztvevők játékos formában, életkorukhoz igazodó módszerekkel sajátítják el az agykontrollos  technikákat.

Ezekkel az egyszerű és praktikus módszerekkel  elérhetik, hogy több kedvvel tanuljanak, könnyebben barátkozzanak, nyugodtabbak legyenek, magatartásuk pozitív irányba változzon, javuljon egészségi állapotuk.

Mindenki kap kézikönyvet, mely segíti az otthoni felidézést, a technikák önálló  használatát, valamint arcképes igazolványt, mellyel különböző kedvezményeket lehet érvényesíteni.

A lehetőségek és a terem méretétől függően előre egyeztetve szülők ingyenesen részt vehetnek a képzésen.

Miért hasznos gyermeked számára?

 • a stressz levezetésére
 • alvászavar megszüntetésére
 • ébresztőóra nélküli, időzített ébredésre
 • a fejfájások 90%-ának és a migrénnek gyógyszer nélküli elmulasztására
 • a memória fejlesztésére
 • gyorsabb és hatékonyabb tanulásra
 • a jó döntéshozatal megkönnyítésére
 • céljaink elérésére
 • a fájdalom és a vérzés gyors uralására
 • szokásaink akaraterő nélküli megváltoztatására
 • a megérző képesség fokozására
 • lámpaláz megszüntetésére

A tanfolyam ára : 22.000 Ft ( 2020 Január 1-től 25.000 Ft)

Testvérkedvezmény: 3.500 Ft/fő

Ismétlési díj: 4000 Ft/nap

A tanfolyam létszáma korlátozott. A jelentkezés véglegesítése 5.000 Ft előleg befizetésével történik.

tanfolyamok

Tanuláskalauz

A tudás megszerzése fontos feladata mindenkinek, gyereknek, felnőttnek egyaránt. Az ismeretünk alapján kapunk osztályzatot, ez a mércéje annak, hogy felvesznek-e egy iskolába továbbtanulni, de a munkahelyszerzésnél, illetve annak megtartásánál is fontos lehet.

A tanulást néhányan könnyűnek érzik, míg mások sok időt szánnak rá, eredményeik mégsem olyan jók.

De van egy jó hírem!! Megfelelő technikák és trükkök segítségével javíthatjuk memóriánkat, gyorsabban tanulhatunk, sőt így még szórakoztatóbbá is válik az egész. Ezeknek következtében kedvünk, hozzáállásunk javul, hiszen könnyebben tanulunk,  több sikert érünk el. A tanfolyam elvégzése a jó tanulóknak is hasznos, hiszen sok időt és energiát takarítanak meg a technikákkal, melyekkel a magasabb követelmények esetén is könnyen megállják a helyüket.

A tanfolyamon tanultak többségét magam is használtam diákéveim alatt, egyre több sikert értem el, három diplomám van. Azóta is folyamatosan bővítem ismereteimet ezen a téren. Így állítottam össze a legújabb és leghatékonyabb tanulási technikákból   és trükkökből a tanfolyamok tematikáját.

A gyerekektől a felnőttekig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kurzust. Az egy és két napos programba minden belekerült, ami az adott iskolafokon segítheti a sikeres és gyors tanulást. Fontos, hogy nem csak az derül ki a képzésen, mit érdemes vagy nem érdemes tenni, arra is választ kap: HOGYAN. A megértést, a tanfolyam utáni változást a gyakorlatok garantálják.

Tanuláskalauz Tanfolyam-3-4. illetve  5.-9. osztályosoknak ( 1 nap )

A tanfolyam ára : 9.000Ft

Testvéreknek: 8.000 Ft/fő

A tanfolyam létszáma korlátozott. A jelentkezés véglegesítése 3.000 Ft előleg befizetésével történik.

Tanuláskalauz Tanfolyam-8-12. osztályosoknak (2 nap )

A tanfolyam ára : 16.000 Ft

Testvéreknek: 14.000 Ft/fő

A tanfolyam létszáma korlátozott. A jelentkezés véglegesítése 5.000 Ft előleg befizetésével történik.

Az Oktatóról, és a Tanuláskalauz alapítójáról

” Három gyermekes édesanya vagyok, és munkamból is kifolyólag az ellmúlt 18 évben gyermekekkel voltam körülvéve. Három pedagógus dimplomám van, így foglalkozhattam óvodásokkal, általános iskolásokkal, jelenleg hétköznapjaimban pedig gyógypedagógusként tevékenykedem. Szeretten volna az iskolarendszeren kívül is gyerekekkel foglalkozni, így immáron 10 éve tartok tanfolyamok nekik. Az évek folyam kifejlesztettem a Tanuláskalauz tanfolyamot, amely kifejezetten segíti a hatékonyabb, gyorsabb, könnyebb és stresszmenetesebb iskolai felkészülést. ”
– Harnóczi Erzsébet

Tanuló

Visszatérő diák

Tanfolyam

Év tapasztalat

Elérhetőség

Telefon:  +36 (30) 619-2294

Email: lehetszjobb@gmail.com