GYERMEKAGYKONTROLL
Az agykontroll egy elmefejlesztő, stresszkezelő módszer, ami segít abban, hogy gyermeked könnyen kihasználja benne rejlő képességeket, lehetőségeket.
Jelentkezés

információk a tanfolyamról

MIT KELL TUDNI AZ AGYKONTROLLRÓL?

Az agykontroll egy elmefejlesztő, stresszkezelő módszer, ami segít abban, hogy gyermeked könnyen kihasználja benne rejlő képességeket, lehetőségeket.
A gyermekek számára kidolgozott két napos tanfolyamon a résztvevők játékos formában, életkorukhoz igazodó módszerekkel sajátítják el az agykontrollos technikákat.
Ezekkel az egyszerű és praktikus módszerekkel elérhetik, hogy több kedvvel tanuljanak, könnyebben barátkozzanak, nyugodtabbak legyenek, magatartásuk pozitív irányba változzon, javuljon egészségi állapotuk.

Mindenki kap kézikönyvet, mely segíti az otthoni felidézést, a technikák önálló használatát, valamint arcképes igazolványt, mellyel különböző kedvezményeket lehet érvényesíteni.
A lehetőségek és a terem méretétől függően előre egyeztetve szülők ingyenesen részt vehetnek a képzésen.

MIBEN SEGÍTHET GYERMEKED SZÁMÁRA?

– a stressz levezetésére
– alvászavar megszüntetésére
– ébresztőóra nélküli, időzített ébredésre
– a fejfájások 90%-ának és a migrénnek gyógyszer nélküli elmulasztására
– a memória fejlesztésére
– gyorsabb és hatékonyabb tanulásra
– a jó döntéshozatal megkönnyítésére
– céljaik elérésére
– a fájdalom és a vérzés gyors uralására
– szokásaik akaraterő nélküli megváltoztatására
– a megérző képesség fokozására
– lámpaláz megszüntetésére

HOGYAN ZAJLIK EGY NAP?

– Egy-egy blokk különböző ideig tart , általában 40-50 perc.
– A blokkok között szünetet tartok.
– A teremben körben ülünk, kis csoport a jellemző, maximum 20 fő.
– Az ebédszünet hosszabb, legalább ekkor levegőre is megyünk, ha az idő engedi.
– Az ismeretátadás során törekszem a játékosságra.
– Nincs szükség jegyzetelésre, minden fontos benne van a kézikönyvben.
– Írni nagyon keveset fogunk (kézikönyvbe). Füzetre nincs szükség.
– Várok első osztályosokat és iskolába készülőket is, az írás, olvasás ismerete nem feltétel
– Szülők jelen lehetnek előzetes megbeszélés után. Kérem, hogy zajjal, beszélgetéssel, ki-bejárással ne zavarják az oktatást, mert ezek a figyelemkoncentrációt nehezítik, nem csak nekem, a gyermekeknek is.
– Második nap végén a játékos összefoglalóra várom a szülőket. Ekkor egy rövid tájékoztatót is tartok, ahol lehetőség lesz kérdéseket feltenni, tanácsot kérni.- a stressz levezetésére

TANFOLYAM DÁTUMOK

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!

A koronavírus miatt kialakult veszélyhelyzet miatt, a kurzusok tantermi oktatása jelenleg szünetel.Minden elmaradt tanfolyamot pótolni fogunk, miután az oktatási intézmények is újra megnyithatnak. Az eddig jelentkezőket külön értesítjük az új időpontokról.

Örömmel jelentjük azonban, hogy folyamatosan dolgozunk a kurzusok online tananyagain. Itt a honlapunkon és Facebook oldalunkon is közzé tesszük, amint elérhető egyes kurzusoknál az online csatlakozás.

Addig is nézd meg gyerekeknek megalapított Gyerek Relax Klubunkról részleteket, amihez már nyitott a csatlakozási lehetőség.

TANFOLYAM DÍJA: 25 000 Ft

KEDVEZMÉNY TESTVÉREK RÉSZÉRE: 3 500 Ft/fő

A jelentkezés véglegesítése  5000 forint előleg vagy a tanfolyami díj befizetésével történik. 

Ha nem találnál a közeledben tanfolyamot, igény szerint szívesen megtartom a tanfolyamot más városokban is. Ha legalább 10 résztvevőt sikerül hoznod, sikerdíjat tudok felajánlani, mellyel csökken a tanfolyami költséged, vagy szétosztva a résztvevők között, arányosan mindenkié.


van még kérdésed?

Ha bármilyen kérdésed van még, akkor a info[kukac]lehetszjobb.hu e-mail címen vagy a 06 30/619 22 94-es telefonszámon tudsz érdeklődni.