MEMÓRIAFITNESS

Fiatalabb és idősebb, aktívan dolgozó és nyugdíjas korú felnőtteknek, akik, bár nem tanulnak, de szeretnék megőrizni vagy visszaszerezni szellemi frissességüket. 

Jelentkezés

információk a KURZUSRÓL

MIT KELL TUDNI A MEMÓRIAFITNESSRŐL?

 

Nincs jó vagy rossz memória, csak nem megfelelő stratégia.

Az emlékezőképesség az emberi elme legcsodálatosabb jellemzője. Ha ez nincs rendben, az információkat nem tudjuk előhívni, elfelejtjük.

Miért fejleszd a memóriádat? Amikor memóriánk fejlődik, minden egyéb képességünk is fejlődik. Gyorsabban és könnyebben jutnak eszünkbe az információk. A hatékonyabb memória az intelligenciát is erősíti. Minél több mindenre emlékszünk, annál többet tudunk tenni, alkotni. 

A memória megfelelő edzéssel és gyakorlással sokkal jobbá válik, tehát megváltoztatható.  Javul a koncentráció, a kreativitás és a Memóriafitnessen tanultak rendszeres használatával memóriád friss marad. A kurzuson választ kapsz arra a kérdésre, hogyan tedd meg mindezt, hogyan érd el a változást, hogyan jegyezd meg új információkat, hogy azok később az eszedbe jussanak. Segítek abban is, hogyan iktasd ki a negatív hiedelmeidet (ha van), melyek blokkolják a memóriát.

Ha megismered a technikákat, megtudod, mennyire könnyű megjegyezni az információkat. A módszerek legtöbbje nagyon egyszerű, éppen ezért működnek nagyon jól.

Hogy valóban használni tudd a tanultakat, az ismeretet nem csak átadom, gyakorlati részek is lesznek. Az élet különféle területein kamatoztatni lehet ezt a tudást: megjegyezni számokat, kódokat, adatokat, dátumokat, rendszámot, szavakat, neveket, arcokat …

A számokra, adatokra való emlékezés az agy számára edzés, Neked pedig önbizalmat és megerősítést ad a memóriájáddal kapcsolatban.

Önmagába az ismétlés nagyon időigényes és gazdaságtalan módja a megjegyzésnek. Mutatok sokkal hatékonyabbakat!

 

SZERETNÉD, HA:

 

– szellemileg frissebb lennél?

– fejedben maradnának a fontos dolgok?

-segítséget kapnál, hogyan jegyezd meg számokat, neveket, arcokat?

– tudnád, milyen okok állhatnak a memóriavesztés mögött?

– tudnád, mik lehetnek a felejtés okai?

– nem volna gond megjegyezni hosszabb listát sem?

– memóriád jól működne?

– tudnád milyen ételek, vitaminok támogatják a memória megfelelő működését? 

A KURZUS IDŐTARTAMA: 

A kuzrus 1 napos, 9 órától délután 4 óráig tart.

 

TANFOLYAM DÁTUMOK

TANFOLYAM DÍJA:

14 000 Ft

A jelentkezés véglegesítése  5000 forint előleg vagy a tanfolyami díj befizetésével történik. 

Ha nem találsz a közeledben tanfolyamot, igény szerint szívesen megtartom a tanfolyamot más városokban is. Ha legalább 10 résztvevőt sikerül hoznod, sikerdíjat tudok felajánlani, mellyel csökken a tanfolyami költséged, vagy szétosztva a résztvevők között, arányosan mindenkié.


van még kérdésed?

Ha bármilyen kérdésed van még, akkor a info[kukac]lehetszjobb.hu e-mail címen vagy a 06 30/619 22 94-es telefonszámon tudsz érdeklődni.